top of page

Ai un magazin fizic. Cum trebuie să-l pregătești pentru un tur virtual?

Sfaturi practice pentru un tur virtual reușit.


Pregătirea locației dumneavoastră pentru un tur virtual poate fi o modalitate eficientă de a vă prezenta produsele sau serviciile potențialilor clienți, mai ales în era digitală, în care prezența online este crucială. Iată câțiva pași pe care îi puteți face pentru a vă pregăti magazinul pentru un tur virtual:


Curățați și organizați

Înainte de turul virtual, asigurați-vă că sediul dumneavoastră. arată curat și organizat. Îndepărtați orice obiecte inutile care ar putea distrage atenția de la obiectivul turului.

Planificați traseul turului

Decideți traseul pentru turul virtual, care ar trebui să includă cele mai importante zone ale locației dumneavoastră pe care doriți să le prezentați.

Pregătiți-vă personalul

Informați-vă angajații cu privire la turul virtual și instruiți-i cu privire la modul în care trebuie să interacționeze cu potențialii clienți care vor vizualiza turul.

Furnizați informații

Asigurați-vă că business-ul dumneavoastră are la dispoziție toate informațiile și resursele necesare, cum ar fi broșuri cu produse sau servicii, liste de prețuri și informații de contact.

Luați în considerare elemente interactive

Gândiți-vă la încorporarea unor elemente interactive, cum ar fi hotspoturi care pot fi accesate prin clic sau descrieri de produse, pentru a atrage potențialii clienți și a le oferi o experiență mai captivantă.

În plus, acolo unde e posibil, puteți crea tag-uri pe fiecare produs expus pe raft și atașa un link înspre pagina produsului respectiv din magazinul online pe care îl dețineți. Astfel, dacă vizitatorul turului virtual decide să cumpere acel produs, să o poată face imediat.

Alegeți un furnizor de tururi virtuale

Cercetați și alegeți un furnizor de tururi virtuale care se potrivește cel mai bine nevoilor și bugetului afacerii dumneavoastră.

Promovați turul

Distribuiți turul virtual pe website-ul dumneavoastră, pe canalele de socializare și pe alte canale de marketing pentru a ajunge la un public cât mai larg.


Pregătirea afacerii dumneavoastră pentru un tur virtual necesită atenție la detalii, o comunicare eficientă cu angajații dumneavoastră și o investiție într-un furnizor de tur virtual de încredere. Puteți realiza un tur virtual atractiv și informativ care poate contribui la atragerea de noi clienți.


Tur virtual realizat de Riverwide Creative & Arh Revo Solution

Dacă ești intersat de serviciile noastre de captură 3D în vederea realizării unui tur virtual, nu ezita să ne contactezi. Cere o ofertă de preț chiar acum!




5 afișări0 comentarii
bottom of page